Örülünk, hogy itt vagy és részese szeretnél lenni egy remek, tisztább jövőt támogató nemzetközi kezdeményezésnek!

Cselekedj ma egy tisztább és fenntarthatóbb jövőért, az élhetőbb környezetért!

Regisztrálj ötleteddel ITT, miután tájékozódtál az akciószervezés részleteiről a honlapon: http://regisztracio.hulladekcsokkentesihet2020.hu

Jelentkezésedet akciófejlesztőként teheted meg:

Ha…

…szeretnél egy, a hulladékcsökkentésről, újrahasználatról és újrahasznosításról szóló figyelemfelkeltő akciót szervezni.

Az akciófejlesztők missziója a Hét alatt, hogy minél több embert mozgósítsanak az általuk szervezett, élhetőbb és fenntartható jövőt szolgáló akciókkal. Akciófejlesztők az alábbi kategóriák valamelyikébe tartozhatnak:

 • Államigazgatási szerv, hatóság
 • Egyesület, civil szervezet
 • Gazdálkodó, ipari szervezet
 • Oktatási intézmény
 • Magánszemély

 

Az akciószervezés ezekből a lépésekből áll:

 1. Készíts tervet! Milyen akcióval tudnád leginkább felhívni a figyelmet a hulladék csökkentésére? Milyen akcióval tudnál hosszú távon is eredményeket elérni a hulladékcsökkentés terén?
 2. Az idei év fókuszát szem előtt tartva ötletelj, vagy meríts ihletet a korábban megvalósított akciókból.
 3. Regisztráld ötletedet!

Amennyiben szeretnéd, hogy az akciód nemzetközi hírnévre tegyen szert, tehát részt vegyen az Európai Hulladékcsökkentési Díj nemzetközi versenyben, a regisztráció során mindenképpen jelöld ezt a szándékodat! A nemzetközi díjra nevezőket a regisztráció során megadott információk, valamint az akció szervezését követően benyújtott összefoglaló alapján jelöljük! Erről részletesen ITT olvashatsz.

 1. A regisztráció benyújtása után mindenképpen várd meg a visszaigazoló levelet, melyet a jelentkezés során megadott email címre küldünk!
 2. Ezután következik az előkészítés, valamint a résztvevők toborzása az akciódhoz.
 3. És elérkeztünk a megvalósításhoz: Csökkentsük együtt a hulladékot, és erre hívjuk fel minél több ember figyelmét! – Az akciók népszerűsítését különböző anyagokkal támogatjuk, ezeket ITT találod!
 4. Küldj fotókat, videókat az akció lebonyolításáról és az eredményéről! Ha pedig szeretnél részt venni a nemzetközi díjra jelölésben, küldd el az összefoglalódat magyar és angol nyelven.

 

Regisztráció
Slider